Bruk av informasjonskapsler

Agder fylkeskommune bruker informasjonskapsler på sine nettsider. Når du besøker våre nettsider samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler, ofte kalt cookies, er små tekstfiler som lagres på nettleseren din når du besøker en nettside. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson, selv om enkelte tredjepartsleverandører samler inn IP-adresser.

Vi bruker informasjonskapsler for å samle statistikk om brukermønsteret til de som besøker våre nettsider. Dette gjør vi for å kunne forbedre brukeropplevelsen din. De mest brukte nettleserne, som Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge og Safari, er satt opp til å akseptere informasjonskapsler automatisk. 

Hva gjør du hvis du ikke vil tillate informasjonskapsler?

Du bestemmer selv om du vil godta eller avslå vår bruk av informasjonskapsler. De fleste nettlesere (Google Chrome, Microsoft Edge,  Firefox, Safari m.fl.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk.

Merk at dette kan føre til at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt. 

Informasjonskapsler vi bruker: