Innovasjon og ledelse

Studiespesialisering med innovatørlinje er for deg som kunne tenke deg å jobbe som i en bedrift, samarbeide med næringslivet, oppnå studiepoeng, utvikle ungdomsbedrift og skape verdier for fremtiden.

Utdanning for fremtiden

Innovasjon og ledelse er et  nytt og unikt tilbud i Agder. Innovatørlinjen er et treårig løp. Elevene får generell studiekompetanse og 7,5 studiepoeng fra UiA, i tillegg til en særskilt kompetanse innenfor bedriftsetablering, markedsføring, ledelse og innovasjon

Vi søker:

• Motiverte elever
  • Elever som liker utfordringer
  • Kreative elever
  • Nysgjerrige elever
  • Lekne elever

Vi tilbyr:

• Motiverte lærere
  • Variert og  inspirerende arbeid
  • Godt arbeidsmiljø
  • Deltagelse på eksterne kurs
  • Studiepoeng på UiA
  • Starte egen bedrift
  • Tjene egne penger
  • Deltagelse på messer og stands
  • Klassetur (til utlandet?)
  • Konkurranser nasjonalt og internasjonalt

Kompetansegivende

I løpet av de tre årene du går på topplinjen lærer du å starte, drive og avvikle en ungdomsbedrift. Du får en mentor fra næringslivet som vil hjelpe deg med dette arbeidet underveis. Vi legger stor vekt på å bruke arbeidslivet som læringsarena.

Opptak

Elever som begynner på Vg1 studiespesialiserende kan søke opptak til vår innovatørlinje. Søknad om opptak sendes inn fram til skolestart.
Opptaket skjer rett etter skolestart.

Klikk for stort bildeVåre samarbeidspartnere

Høyere utdanning allerede i Vg3

I vg3 følger du forelesninger og tar eksamen i Entreprenørskap og innovasjon ved Universitetet i Agder. Dette kurset gir deg 7,5 studiepoeng.