Innovatørlinja

Har du en gründerdrøm, er dette noe for deg. Her får du sette teori ut i praksis, jobbe sammen med andre, starte og utvikle ungdomsbedrift og skape verdier for fremtiden.

Innovatørlinja er studiespesialisering med entreprenørskap og markedsføring. Alle som skal begynne på Vg1 studiespesialisering kan søke opptak.

Søknadsfrist er 10. august og du får svar på søknaden før skolestart. De som begynner på innovatørlinja skoleåret 21-22* kommer i samme klasse.

Første året tar du markedsføring i tillegg til de vanlige fagene på vg1 studiespesialisering.

Andre året tar du entreprenørskap med ungdomsbedrift, markedsføring og ett valgfritt programfag.

Tredje året tar du entreprenørskap og 1-2 valgfrie programfag. Siden du har tatt ett ekstra programfag i vg1 kan du ta ett programfag mindre på vg3. Da blir det tid til en forsmak på studenttilværelsen med Entreprenørskap ved UIA på høsten. På våren er det tid til å avslutte vg3 på en god måte.

Utdanning for fremtiden

Innovatørlnja er et  nytt og unikt tilbud i Agder. Du får generell studiekompetanse med særskilt kompetanse innenfor bedriftsetablering, markedsføring, ledelse og innovasjon - og så får du prøve deg som student på UiA.

Ungdomsbedrifter 20-21

Vi søker:

• Motiverte elever
  • Elever som liker utfordringer
  • Kreative elever
  • Nysgjerrige elever
  • Lekne elever

Vi tilbyr:

• Variert og  inspirerende skolehverdag
  • Godt arbeidsmiljø
  • Engasjerte og dyktige lærere
  • Ekskursjoner og kontakt med lokalt næringsliv
  • Studie på Universitetet i Agder
  • Starte og drive egen ungdomsbedrift
  • Deltagelse på messer og stands
  • Klassetur (til utlandet?)
  • Konkurranser nasjonalt og internasjonalt

Student i Vg3

På høsten i vg3 følger forsøker du deg som student på UiA. Neste års vg3 elever følger forelesninger og tar eksamen i ORG126 Entrepreneurship and Innovation

*Oppstart av tilbudet forutsetter tilstrekkelig antall søkere