Skolebrosjyre

Kristiansand katedralskole Gimle er i dag en skole med ca.1600 elever og 250 ansatte. Skolen ligger i flotte omgivelser på Gimle, med god bussforbindelse alle veier. Elevene sier at de trives på KKG.

Skolen har et mangfold av utdanningstilbud og elevforutsetninger, noe vi mener er en berikelse for læringsmiljøet.

Last ned skolebrosjyren:

Klikk for stort bildeInfobrosjyre 2020

KKG tilbyr 5 ulike utdanningsprogram, der Studiespesialisering og Idrettsfag
utgjør hovedmengden av elevene. Hos oss kan elever også velge Pre-IB og IB, (The International Baccalaureate Diploma Programme). Av yrkesfaglige utdanningsprogram har vi Helse- og oppvekstfag og Service og samferdsel.

HT (Hverdagslivstrening) er tilbudet for elever som skal øve på ferdigheter for å mestre hverdagen i forhold til arbeid, bo og fritid.

Internasjonaliseringsarbeid er en del av skolens virksomhet, det være seg samarbeid med skoler/andre institusjoner i utlandet og elevutveksling. Idrettsfag har et nært samarbeid med idrettsklubber, og i flere fag på andre utdanningsprogram er det et tett samarbeid med næringslivet.

Klikk for stort bildeBilde fra kinoreklamen våren 2020