Korona beredskap

KKG følger fortløpende de anbefalinger som kommer fra Beredskapsansvarlige i Agder fylkeskommune og i fra Folkehelseinstituttet. 

Onsdag 25.mars: Til elever og foresatte ved KKG

Nå har vi hatt en periode med hjemmeundervisning, og tirsdag kom beskjeden om at dette fortsetter i alle fall fram til påske.

Situasjonen er krevende på mange måter. Det er nye måter å jobbe på og å ha dialog på, som krever ekstra innsats og tålmodighet. 

Det er viktig at dere elever støtter hverandre og holder sammen ved hjelp av digitale verktøy, og ved å snakke sammen i telefonen. Å se og høre hverandre er viktig, og spesielt viktig i tiden som vi er i nå. Send en melding, snap eller ta en telefon til makkeren din og hold kontakt med klassen på digitale arenaer. Det kan bety mye for mange å vite at en blir husket på. 

Vi får mange tilbakemeldinger på at dere følger opp skolearbeidet på en imponerende måte. Det er av stor betydning for læring og utvikling i fagene, og for å nå deres faglige mål. Elevrådet melder også at de er imponert over jobben som lærerne gjør, og hvordan de finner gode og nye løsninger. Dette samarbeidet mellom dere elever og lærerne er viktig, så vi oppfordrer til fortsatt god dialog rundt undervisningen. Å fortsatt holde på gode rutiner for skolearbeidet blir viktig, men husk å strekk beina mellom øktene, ta en luftetur, og husk nok mat og søvn. 

Vi minner om at det er viktig at dere holder dere oppdatert på informasjon fra skolen som legges ut på its-learning. Her på kkg.vgs.no finner dere oppdatert informasjon og retningslinjer om situasjonen, gitt fra sentrale myndigheter og fra Agder fylkeskommune. 

Vi oppfordrer dere til å holde kontakt med oss, enten det er lærere, rådgiver, skolehelsetjenesten eller skoleledelsen. På den måten kan vi sammen gjøre det beste ut av situasjonen. 

En stor takk til foresatte som legger til rette i hjemmene slik at elevene får mulighet til å følge skoledagen fra kjøkkenbordet, stua eller ungdomsrommet. Vi heier på dere, både elever og foresatte.

Vennlig hilsen
Gunvor Birkeland (fungerende rektor)

Aktuell informasjon fra Agder fylkeskommune

Klikk for stort bilde Folkehelseinstituttet  

Klikk her for gjeldene info fra Agder fylkeskommune til skolelever og ansatte

Andre aktuelle lenker

Info fra Folkehelseinstituttet om Korona:
https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Info fra Utdanningsdirektoratet om korona:
https://www.udir.no/korona

Alarmtelefonen for barn og unge
https://www.116111.no/ungdom-13-18

-------

Vi vil minne om at god hoste- og håndhygiene er det viktigste tiltak den enkelte kan gjøre for å holde seg selv og andre friske. Hoste i albue eller i papir, og vaske hender med såpe og vann og gjerne bruke hånd-desinfeksjonsmiddel. Dispensere for dette har vi flere steder i bygget.
Slik gjennomfører du god håndvask (PDF, 200 kB)

Klikk for stort bilde

Klikk for stort bilde

Annet:

Info om fravær og egenmelding

Til toppen