På topp individuell er vi en stor gruppe elever som representerer flere ulike idretter. Vi har utøvere på alle nivå i fra landslag til klubblag. Det er forskjell på ambisjoner og ferdigheter til elevene som går her, alle er like viktige.

Lærere/ trenere som jobber på Toppidrett KKG har erfaring fra elite nivå eller høyere. Vi ønsker å utvikle deg som utøver og menneske uansett hvilket nivå du er på. Det avgjørende for om man skal trives på topp individuell, er at man er glad i idretten sin og har lyst til å bli en bedre utøver.

Følgende idretter er representert; badminton, friidrett, orientering, svømming, landeveissykkel, roing, stup, langrenn. Uansett hvilken idrett du driver vil du få tett oppfølging av lærere eller trenere med høy faglig kompetanse og erfaring.

Hver morgen starter med fysisk trening kl 0800. Ukerytmen kan se slik ut:
Mandag: Prestasjonsfremmende trening på din idrett.
Tirsdag: Styrke-/ utholdenhetstrening
Onsdag: Prestasjonsfremmende trening på din idrett.
Torsdag: Styrke og utholdenhetstrening. (sammen med elever fra andre individuelle idretter)
Fredag: Prestasjonsfremmende trening på din idrett.

Toppidrett individuell ved KKG har:

• Nært samarbeid med klubbtrenere
  • Unikt og godt treningsmiljø i flere idretter
  • Stort fokus på bevisstgjøring rundt egen treningsplanlegging
  • Tett samarbeid med Kompetansesenteret i Agder.

av Sætrum, Anette Seland, publisert 22. desember 2014 | Skriv ut siden