Vi sender dere en varm hilsen og en oppdatering fra Doris Maria!Nå har vi vært i Managua i tre dager, men det virker som vi har vært her lenge allerede. Vi har blitt kjent med skolen, elever og ansatte. Alle møter oss med smil og mye nyskjerrighet og vi stortrives.

Visita Noruega 003
Vi ble godt tatt i mot første dag og gruppa ble presentert for hele skolen.
Fra venstre:Mathias M. Berntsen 1STC, Mina Fredrikke Bohne 1STI, Marte Wilson 2IDB, Tobias Skjelbred 1STI, Silje H. Kvanvik 2IDC og Ingrid Haukalid 2STH.

Visita Noruega 005
Skolen er omringet av mango trær og bananpalmer, veldig eksotisk for oss nordmenn!

Visita Noruega 006
Ingrid sammen med Gregorio og Gemma som besøkte oss i høst.

Visita Noruega 008
Vi besøkte førskolen Eduardo Contreras hvor vi ble tatt i mot av glade og entusiastiske barn.

Visita Noruega 010
I dag har vi vært på TV! Et live program ( Canal 13) hvor vi fortalte om prosjektet vårt. Vi var veldig nervøse, men det gikk bra!

Visita Noruega 016
Vi har besøkt en politiskole hvor vi bl.a ble vist celler som ble brukt under Somosa- dikaturet.

Visita Noruega 017
Våre elever presenterer prosjektet biologisk mangfold til elever på 11 trinn.

Visita Noruega 018
Marte hjelper til under gruppearbeid etter presentasjonen.

Nå skal elevene jobbe i grupper med elever herfra og reflektere og diskutere hva de har lært.I morgen blir det folkedans og fest på skolen, det skal bli spennende å se elevene våre synge og danse halling!

Ha en strålende helg, vi sender flere bilder neste uke.

Mange hilsener fra alle oss i Nicaragua!!

Andrea Steffensen og  Åshild Skofteland.

av Lauritsen, Vibeke, publisert 24. september 2013 | Skriv ut siden