IB-elevane er veldig aktive både som innleiarar og publikum på Politisk kvarter. Her er nokre eksempel.

Johannes Leidal, Helene Staurseth, Vetle Lyngset Holme og Ardit Mulliau i Pre-IB heldt eit framifrå innlegg om korleis folk reagerer (eller faktisk ikkje gjer det) når dei blir vitne til butikktjuveri.

Vestein Langseth Lauritsen i 3IBA har hatt fleire politiske kvarter; mellom anna om det engelske parlamentsvalet og om den amerikanske presidentvalkampen og om nominasjonsprosessen.

Vestein

Amber Pathak, Victoria Bjørnarå, Eirik Engeland og Bernt-Even Moseidjord i Pre-IB undersøkte mattekunnskapane til vaksne og lot dei ta eksamen for 10. klasse. Resultata var heller nedslåande...

Matte _polkvarter

Jacob Jarnes i 2IBA heldt au føredrag om det amerikanske presidentvalet, og særskilt om Donald Trump.

av Lauritsen, Vibeke, publisert 18. februar 2016 | Skriv ut siden