Bjørnar Hansen Kløgetvedt i 3iba er vidare til NM i filosofi i Oslo i 14. – 15. mars saman med Håvard Sveier Ottemo frå vg3 stud.spes.

Oppgåvene deira frå første runde blei au sendt vidare til den internasjonal konkurranseen, BSPEE 2017. Elevar frå 11 land deltok, og Bjørnar fikk sølv.

Vi ønskjer Bjørnar lukke til i den norske finalen. Kjem han vidare til OL, blir det arrangert i slutten av mai.

Informasjon fra filosofiforeningen:

479 norske elever fra 42 skoler i 15 fylker deltok i NM, 202 essays ble sendt til BSPEE fra skoler i 11 land, herav 90 fra Norge. Via IB-skoler deltok elever fra 22 land.

Det samme er essayene til de tre norske medaljevinnerne Aksel Rogstad, Foss (gull), Bjørnar Hansen Kløgetvedt, Kristiansand katedralskole Gimle (sølv) og Martine Sørli Gjøsund, Lillehammer (bronse), samt bronsevinner Yahya Muhyiddin fra UWCRCN i Fjale, Sogn og Fjordane. Yahya er fra Syria, ikke norsk statsborger og derfor ikke med i NM.

En spesiell gratulasjon til disse!  Essayene vil bli publisert på filosofiforeningen.no,  alle medalje-essays på https://bspee.wordpress.com

De norske medaljevinnerne og Honorary Mentions vil få bokpremier og diplomer på Filosofidagen for vgs i Fritt Ords lokaler i Oslo 14. mars.

av Lauritsen, Vibeke, publisert 18. november 2017 | Skriv ut siden