Årets miniStorting er i gong, og elevar frå Pre-IB, 2IBA og 3IBA er som vanleg på plass!

Denne gongen er det mellom annan talkarakterarar i barneskolen, sexkjøpslova, høghastigheitstog og anynom retting som blir nokre av sakene som skal bli debatterte.

På bildet til høgre ser vi Vestein Lauritsen, Melissa Tveit, Marianne Hægeland og Cecilie Ougland. Marianne Hægeland frå 3IBA deltar på sitt 3. miniStorting.

MiniStortinget2015_2

Vilde Larsen, Vilde Langeland, Frida Berge, Bjørnar Kløgetvedt og Wodel Rugahiye er klare for sitt første miniStorting.

Det same er Kjell Synstad og Mihailo Simic som her held på å registrere seg.

MiniStortinget2015_3

Vestein Lauritsen deltar på miniStotinget for første gong, og han representerer Arbeidarpartiet og sit i utanrikskomiteen. Her har han funne plassen sin i miniStortingssalen, og er klar for å bidra!

MiniStortinget2015_4

av Lauritsen, Vibeke, publisert 19. mars 2015 | Skriv ut siden