I 2013 var det 74 elever i Norge som kvalifiserte til 2. runde av fysikk OL, blant dem Martin Tat og Yashar Honarmandi fra 3IBA her på KKG. Disse kom ut med beste resultater i Vest-Agder. Vi gratulerer dem med god innsats og godt resultat, og ønsker dem lykke til videre i 2. runde 6. februar 2014!

Norske elever deltar hvert år i internasjonale olympiader i fysikk, kjemi og matematikk. Målet er å stimulere skoleelever med interesse for realfag til å fortsette arbeidet med fagene. Det legges stor vekt på verdien av faglig og sosialt samvær med jevnaldrende fra mange land. Vi ser på uttakingsprøver, treningsopphold ved universiteter og selvsagt selve den internasjonale olympiaden som en fin måte å stimulere interessen for realfagene på.

av Lauritsen, Vibeke, publisert 9. desember 2013 | Skriv ut siden