I samarbeid med Aftenposten Si;D - redaksjonen viser Eidsvoll 1814 vinnerne og et utvalg bidrag fra konkurransen «Visualiser din mening: Ung 2016». Si;D inviterte unge til å vise hvordan det er å være ung i 2016. Juryen kåret tre vinnere og ga hederlig omtale til flere. Eidsvoll 1814 har gjennom sine ansatte også plukket ut bidrag som vises i utstillingen i Demokratisenteret for unge.

Vilja Lauritsen Langseth med «Livets nye solside» er ett av bidragene som vises i utstillingen.

Det som går igjen som tema i bidragene er den overveldende følelsen av krav og forventninger som unge møter fra mange hold: skole, foreldre, medier og samfunnet ellers. Dette er utrykt gjennom klar kommunikasjon og egenart, og en stor variasjon i uttrykk. Både juryen og Eidsvoll 1814 har latt seg imponere!

Gang på gang setter unge dagsorden nettopp gjennom Si;D i Aftenposten. Eidsvoll 1814 jobber nettopp med å løfte fram unge engasjerte stemmer, og tenker at unges meninger er en viktig del av demokratiet. Eidsvoll 1814 er derfor stolte samarbeidet med Si; D og over å kunne vise så mange flotte og sterke bidrag fra konkurransen. 
Utstillingen vises i Demokratisenteret for unge fra 1. juli – 30. september 2016. 
 

av Lauritsen, Vibeke, publisert 8. august 2016 | Skriv ut siden