Bjørnar Hansen Kløgetvedt i 3iba er vidare til andre runde i Biologi-OL som einaste elev frå KKG.

Biologi-OL blir arrangert for tredje gong, og igjen er det ein elev på  IB som er vidare, denne gongen Bjørnar Hansen Kløgetvedt i 3iba. Vi ønskjer han lukke til i 2. runde 22. januar 2018!

Frå nettsida til Biologi-OL: http://www.mn.uio.no/ibv/om/biologi-ol/: Første runde av Biologiolympiaden er over og hele 1082 elever har deltatt fra 70 forskjellige skoler rundt om i landet. Gjennomsnittet lå på 14/30 riktige svar, som er litt lavere enn tidligere år.

I år vil elever som fikk 22 poeng eller høyere være kvalifisert for runde 2 som avholdes mandag 22. januar, 2018. Den varer i 90 minutter og vil være basert på Biologi 1 og 2 pensum, men også inkludere noen oppgaver fra fjorårets internasjonale biologiolympiade.

Vi takker alle lærere og elever for god gjennomføring av første runde og gratulerer de 85 elevene som er videre til runde 2!

Oppgaver runde 1 - 2017
Fasit runde 1 - 2017