Error loading MacroEngine script (file: /heltblank/content/standard.cshtml)

Mange av elevene i Pre-IB tar utfordringa og holder Politisk kvarter som blir arrangert i midttimen hver torsdag i det store auditoriet for alle interesserte elever og lærere.

De er au med på diverse andre utfordrende og lærerike aktiviteter som MiniStortinget, Eilert Sundt-prisen, Abel-konkurransen, ulike skrivekonkurranser, FN-rollespill, seminar med Folk og Forsvar m m.

Thomas Gabrielsen var først ute Politisk kvarter av elevene i Pre-IB dette skoleåret, og han presenterte den kontroversielle og mye omtalte planlagte utbygginga av Korsvikfjorden.

Han fikk mange spørsmål fra et engasjert publikum om trafikkøkning, trygge skoleveger, kollektivtrafikk, forurensing i Korsvikfjorden og åssen Kristiansand kommune behandler saka.

IMG-Politisk_kvarter_101013

av Lauritsen, Vibeke, publisert 11. oktober 2013 | Skriv ut siden