Prisen overrekkes av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen på Oslo katedralskole mandag 19.mai.

Tor Arne Mjølund har en lang karriere som lærer ved Kristiansand katedralskole Gimle.
Han har i en årrekke vært en inspirasjon for både elever og lærere, og har også vært en viktig bidragsyter til utviklingen av matematikkfaget.

Bernt Michael Holmboes minnepris, som første ble delt ut i 2005, er til fremme for god undervisning i matematikk. Prisen blir gitt til en eller flere matematikklærere eller et matematikkmiljø i norsk grunnskole og videregående skole. B.M. Holmboe var læreren som oppdaget Abels enestående evner og inspirerte ham til videre studier. Prisen deles ut på Oslo katedralskole.

Vi er stolte av at en av skolens lærere får en slik anerkjennelse som Holmboeprisen er, og vi gratulerer så mye med prisen. Tor Arne Mjølund er skolens mest erfarne IB-lærer.

Les hva Fædrelandsvennen skriver om Tor Arne Mjølund

Les kva VG skriver om Tor Arne Mjølund