Skolens elevkantine ligger i nybygget

Sørlandets eldste og største videregående skole

Vi har over 1400 elever fordelt på utdanningsprogram for studiespesialisering, idrettsfag, service og samferdselsfag og helse- og oppvekstfag, samt IB Diploma programme, Arbeidslivstrening, Hverdagslivstrening og kurs for voksne.

Våre kjerneverdier er Kunnskap, Kultur og Glede. Med dette fokuserer vi på viktigheten av å tenke på hele mennesket i skolesituasjonen. Vi er veldig stolte av at elevene på KKG gir tilbakemelding om høy grad av trygghet og trivsel i miljøundersøkelser, men at de også velger oss fordi vi representerer faglig soliditet.

KKG er kjent i Kristiansandsregionen for sitt gode sosiale og faglige miljø gjennom generasjoner. Vi har en stor stab med faglig dyktige og samarbeidende ansatte som er opptatt av at elevene skal nå sitt potensiale.

Skolen har en stor historisk boksamling og en flott kunstsamling. Blant annet deler vi med UiA en fantastisk Beat-kunstsamling som er den største i verden utenfor USA. De fleste av disse bildene henger i elevmiljøet og brukes i undervisningen.

Det finnes mange kulturelle aktiviteter for elevene på skolen utenom fagene. Elevene kan delta i Jammen hver onsdag sammen med musikere fra personale og være med på teaterforestillinger og konserter. Politisk forum samler elever til debatt om samfunnsfaglige temaer. Laget er den kristne elevforeninger, og det finnes også andre livssynsgrupper.

Vi er en moderne skole med tidsriktige klasserom og laboratorier. Lærerne er faglig oppdaterte og deltar i samarbeid med Universitetet og andre videregående skoler både i Norge og utlandet. Vi har et spennende og bredt internasjonaliseringsprogram.

Du finner mer informasjon i vår skolebrosjyre til høyre på siden her.