Første hilsen fra elever og lærere i Rochefort kom i dag tidlig.
Elevene er kommet godt på plass hos sine franske vertsfamilier, og har allerede gjort unna sin første skoledag.

 I dag har vi hatt en lang og travel dag. Først ble vi ønsket velkommen på skolen. Franske elever presenterte byen og regionen sin, og to av våre elever presenterte Kr.sand og kkg. Deretter var det undervisning før vi spiste lunsj i kantina. Etterpå  besøkte vi et museum med butikkinteriører fra gamle dager. Vår entusiastiske guide tok oss også med til et gammeldags klasserom hvor elevene fikk prøve penn og blekkhus.  Her kommer noen bilder fra slottsbesøket i dag (Château de la Roche Courbon). En flott og lærerik dag - med super guiding på fransk

Hilsen
Astri og Kristin. (Fransklærere)

av momo1, publisert 13. november 2013 | Skriv ut siden