Hei! Vi har det bra i Nicaragua, mye inntrykk og opplevelser. Første dagen, søndag, var vi ved Stillehavet. 35 grader og 25 i vannet. Hengekøyer og grillmat. Fantastisk opplevelse! Vi skulle være der til kl 16, men tid er relativt her. Så vi var der litt lenger...

nica 435

Ellers har vi besøkt Redd Barna, vært på de to andre skolene som samarbeider med "vår" skole Doris Maria og besøkt byene Estellí og Granada. På fredag var vi ved naturreservatet Laguna de Apoyo og hadde det flott der også. De fine opplevelsene kommer den ene etter den andre.
SAM_2297

Det er mange inntrykk og opplevelser. Elevene har blitt godt kjent med sine vertsfamilier og også vært sammen med noen av elevene som var i Norge i september.SAM_2516nica 080nica 055SAM_2345

Det har også blitt tid til en vennskapskamp i volleyball mellom skolen Doris Maria og KKG.
Vi kan skylde på varmen, og en liten grad av "jetleg", men må erkjenne at vi tapte med klar margin.

Den siste uka blir roligere med mer tid på skolen. Tror at det skal bli en fin uke dette også..

Vi hilser til alle på KKG og sees etter vinterferien!

David og Andreas

Vilde, Elias, Chantal, Maria, Kristine og Sofie