I to av programfagene våre jobber vi nå med emnet "Et flerkulturelt samfunn". I forbindelse med dette, var det naturlig å dra nytte av klassens mangfold slik at de ulike elevene ble med og bidrog. Vi har representanter i klassen fra: Afgahnistan, India, Kenya, Etiopia, Eritrea, Kosovo og Norge.De ulike elevene presenterte sin kultur. De bidrog med lokale matretter som ble servert, og maten fra Etiopia og Eritrea måtte spises med fingrene etter lokale skikker.Elevene fortalte og viste bilder om sine land og ulike tradisjoner, religioner og kultur. Tre av elevene Eden, Tigest og Firehiwot stilte til og med i nasjonaldrakter fra Etiopia og Eritrea. Navnet på disse draktene er: "Tibeb"Klassen heter 13VIHO, og elevene følger et kurs innen Helse og oppvekstfaget ved Karrieresenteret.

Mat B
En takk til elevene som var med å bidro til en spennende og lærerik dag!
Tekst: Judith Olsen
Foto: Morten Morell