Her ser dere elevene som tar fordypning i spansk, spansk nivå III.KKG er ansvarlig for undervisningen, og elevene kommer fra Kvadraturen, Tangen og KKG.For å kunne gi elever ved disse skolene et tilbud om språklig fordypning, har vi nå valgt en samarbeidsløsning. Etter å ha hatt planleggingsmøter denne våren, har vi sammen blitt enige om en timeplan som passer for alle tre skolene.Anette Haugen, bak til venstre, er faglig ansvarlig for undervisningen, og hun skryter av motiverte og flinke elever.Våren 2013 reiser denne gruppa til Madrid, hvor de skal møte elever fra vår samarbeidskole.Fra tur til Madrid vår 2012

Spansk III Høst2012
KKG:
Hannelore Olsen
Julie Omdal Egeland
Marita Isaksen
Emilie Sandell
Inger Helene Mosland
Ingrid Haukalid
Martine Jensen
Susanne Mollestad
Franklin Alberto Franco
Stephanie Parada

Tangen:
Kjetil André Bjørnhom
Linn Kristine Havardsgard Eriksen
Anniken Olsrud
Andrea Simic

Kvadraturen:
Luisa Esther Álvarez Arevalo
Miriam Telhaug
Foto: Ådne Slettebø

av Morell, Morten, publisert 17. september 2012 | Skriv ut siden