Denne våren lanserer Agder Energi og Fædrelandsvennen en konkurranse der 13-25-åringer på Sørlandet blir utfordret til å tenke kreativt om hvordan Agder-regionen ser ut i 2025. Konkurransen har fått navnet ”MindGames – drømmer for Agder”. For å inspirere målgruppen til å delta i konkurransen, fikk elever på KKG tirsdag 6.mars et tilbud om å høre et foredrag med astrofysiker og fremtidsforsker Eirik Newth. Elevene fikk høre et svært interessant foredrag og alle elevene var med i trekningen av en iPad. Bildet viser den heldige og fornøyde vinneren av en flunkende ny iPad, Tina Mossefinn Falch, elev i 1STH.Fvn.no skriver


Litt mer om MindGames:
MindGames lanseres i begynnelsen av mars. Konkurranseperioden er mars og deler av april (påsken). Bidrag kan i utgangspunktet omhandle hva som helst, men følgende temaer nevnes i konkurranseteksten som eksempler: Energi, utdannelse, kultur, arbeidsliv, kommunikasjon, teknologi og transport. Eneste begrensning for bidragene er at det må være mulig å publisere dem på fvn.no. En jury plukker åtte finalister som presenteres i Fædrelandsvennen i april/mai. En avstemming via internett vil sammen med juryens vurderinger avgjøre hvem som vinner. Premiene er utviklingsstipender på totalt 250.000 kroner fordelt på finalistene.

av Morell, Morten, publisert 7. mars 2012 | Skriv ut siden