Idrettsrådets og Stiftelsen Sportikus delte i år ut stipender til trener og dommer i Kristiansand Kommune. Det ble delt ut stipender for 200.000 kroner, hvor det største stipendet var på 15.000 kroner. Stipendene ble delt ut til trener og dommere i alle aldre. Det ble delt ut til både unge lovende, eldre og mer erfarne dommere og trenere.

Aleksander%20Friden[1]
Alexander Friden

Stipendet var ment som en motivasjon og bidrag slik at flere i kommunen kan nå et nytt nivå som trener og dommer. Stiftelsen ønsket å ha fokus på denne gruppen som ellers ikke får like mye oppmerksomhet som utøvere. Vi hadde også besøk av Kenneth Abrahamsen og Arne Kristiansen som fortalte om sin dommerkarriere. Arrangementet holdt sted i kantina på Kristiansand Katedralskole Gimle. Det var en del av faget treningsledelse og det ble servert mat under arrangementet.

Steffen T Abrahamsen
Steffen T. Abrahamsen
Øyvind%20Frigstad[1]
Øyvind Frigstad
Her er navnene på alle elevene  fra KKG som fikk stipend.

Aleksander Friden, Øyvind Frigstad, Magnus Korsvik, Tina Haagensen, Steffen T. Abrehamsen, Herman Gabriel Vildalen, Susanne Aune Solaas.

Vi takker elevene fra  3IDC, som i faget Treningsledelse har stått for dette flotte arrangementet og som har sendt oss tekst og bilder.

av Morell, Morten, publisert 15. mars 2012 | Skriv ut siden