En glad og forventningsfull gruppe med elever reiser sammen med sine lærere til Madrid i neste uke.Dette skoleåret har skolen hatt en gruppe med elever som har fordypning i spansk, nivå III.Undervisningen er et samarbeidsprosjekt med Vågsbygd videregående skole, tilsvarende undervisningen i fransk nivå III.I Madrid vil elevene ha undervisning med spanske lærere på en språkskole 4 timer hver dag. De skal bo hos spanske vertsfamilier, og får på denne måten rikelig anledning til å øve seg på å bli enda bedre i spansk. Oppholdet vil forøvrig inneholde besøk på vår spanske vennskapsskole Rosa Chacel, og de vil selvfølgelig besøke aktuelle severdigheter.Vi ønsker elever og lærere en riktig god reise til Madrid! Buen viaje a Madrid!

Før turen til Madrid D
Foran fra venstre.
Hilde Hangeland, lærer, Bergitte Viste, Katrine Ekeland, Katrine Bendiksen, Ivana Filipovic,Lydia Thuy-Vy Nguyen, Ruth Eva Jørgensen og Anette Haugen,lærer.
Bak, fra venstre.
Martine Mesel, Stefan Christian Wik Avila, Sindre Jørgensen, Jonas Nordmo, Arne Liland og Caroline Newport Sælid
Håvard Rosseland og Diego Salazar var ikke tilstede da bildet ble tatt.

av Morell, Morten, publisert 8. mars 2012 | Skriv ut siden