Lørdag 10.september får vi besøk av lærere og elever fra vår vennskapsskole, Anette-von-Droste-Hülshoff-Gymnasium, i Münster. Her ser du skolens hjemmeside.Våren 2011 hadde KKG utveksling til Münster, med våre elever i tysk, nivå III. Bildet.Undervisningen i tysk III er et samarbeidsprosjekt med Mandal videregående skole. De besøkende skal bo hos norske vertsfamilier i Kristiansand og Mandal, og vi gleder oss til å være sammen med våre tyske venner en hel uke.Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen! Herzlich Wilkommen, liebe Gäste aus Münster!Her kan du lese programmetHier findet Ihr das Programm für Euren Besuch

Elever 2
Elever og lærere samlet før de går til UiA for å treffe studenter og lærere som har undervisning i tysk. Der vil de snakke med norske studenter, og selv fortelle om sin egen skole og byen de kommer fra, Münster.
Lærere fra Münster
Vi takker for besøket og ønsker alle en riktig god hjemreise til Münster.
Foran skolen

av Morell, Morten, publisert 8. september 2011 | Skriv ut siden