Fra 31.mars til 3.april deltok KKG med 4 elever på et internasjonalt forum i Heidelberg, Tyskland. Temaet for konferansen var ”Nutrition as a Sustainable Concept”, og slagordet var ”Food for Though”. Elevene som deltok var Turi Pettersen, Pål Ezzari, Jannike Arnesen og Shaghayegh Yousefi. De fikk delta her etter å ha vært blant de 5 beste skolene under den nasjonale sesjonen av EYP. Det var deltagere fra Sverige, Finland, Tyskland, Frankrike, Sveits, Tyrkia og Norge.

Oversikt Heidelberg

Oversiktsbilde over Heidelberg.
Fra sesjonen

Første kvelden var det åpning av konferansen ved byens ordfører i rådhuset, etterfulgt av Eurovillage hvor alle landene presenterte mat og drikke fra sitt hjemland.
Samlebilde
Elevene deltok i teambuilding, komitéarbeid og debatt av komiteenes resolusjoner i General Assembly. Alt foregikk på engelsk.
DSCF1286
 Det var også ball og avskjedsfest, og vi fikk sett oss rundt i den gamle universitetsbyen Heidelberg og besøkt en økologisk gård.
Tekst og foto:
Arne Bakken