Ansvarlige for Kreftaksjonen ved KKG, Astri Marie Ravnaas og Karina Bueklev ,hadde en høy målsetting foran årets innsamlingsaksjon.Målet var å bli beste skole, og med et innsamlingsresultat på 341 472,- må vi kunne tro at årets KKG russ ligger godt an.I regi av Kreftforeningen Seksjon Sør-vest ble det i 2010 samlet inn totalt 3.2 millioner. KKG endte da på 3. plass blant skolene i landet, bare slått av Bryne videregående og Lister videregående skole avd Eilert Sundt. KKG samlet i fjor inn 280 000,- kroner.

Kreftaksjon B
– Russen kan kanskje virke litt selvsentrert. Nå synes jeg de har vist at de kan tenke «utover seg selv», sier Astri Marie. Aksjonskomiteen mener det er fint å kunne støtte kreftsaken som berører så mange.
Det var viktig for oss å skape engasjement for aksjonen, og vårt vaffelsalg og store auksjon var med på å få en god stemning blant vår russ i ukene før aksjonen startet.
De gir honnør til sine medelever for innsatsen, og takker alle som tok vel imot dem på aksjonsdagen og som gav et viktig bidrag til at aksjonen for 2011 ble svært vellykket.
Vi gratulerer og takker Astri Marie og Karina og alle medelever for en flott innsats!

av Morell, Morten, publisert 29. mars 2011 | Skriv ut siden