4 elever fra KKG deltok på den nasjonale sesjonen av European Youth Parliament (EYP) i Bergen fra 15.-17. september. Det var 25 skoler som etter søknad var uttatt til å delta, og kun 5 av disse kunne bli invitert videre til europeiske sesjoner. Fra venstre: Pål Ezzari, Jannike Arnesen, Turi Pettersen og Shaghayegh Yousefi. Våre elevers innsats var så imponerende at juryen har inviteret skolen til å representere Norge ved et EYP-forum i Heidelberg, Tyskland 30.mars - 4.april 2011. Vi gratulerer!


Eyp, komite
Under sesjonen har elevene vært igjennom alt fra teambuilding, komitearbeid med resolusjonsutforming og formell debatt i General Assembly.
Bildet er fra en av komiteene.
Eyp, GA
Fra General Assembly
Tekst og foto: Arne Bakken

av Morell, Morten, publisert 23. september 2010 | Skriv ut siden