Vi ønsker våre venner fra Nicaragua hjertelig velkommen til skolen.Besøket er en del av internasjonaliserings og utvekslingsprosjektet vår skole har medskolen Doris Maria Morales i Managua, Nicaragua. Elever og lærere blir her de neste 14 dagene, og vi ser frem til å bli kjent med alle sammen.

Høst 2010 Lærere
Teresa Urbina Bustamante og Marta Isabel Suarez Espinoza er begge lærere ved skolen Doris Maria i Managua.
Høst 2010 Hele gruppa fra N 2
Leticia Lorena, Yahosca Uriarte, Yokasta Cardoza, Adriana, Brayan Emanuel, Teresa Urbina, Carlos Omar og Marta Isabel.
Høst 2010 Alle
Hilde Hangeland, Andrea H. Steffensen, Siri Einstabland og Odd Gunnar Andreassen er prosjektansvarlige for høsten utvekslingsgruppe som kom til Norge sent igår kveld. Ass. rektor, Gunnar Bech leder fornøyd gruppa rundt på første omvisning i lav morgensol.
Mer om skolens Nicaraguaprosjekt

av Morell, Morten, publisert 17. september 2010 | Skriv ut siden