Leder av HKU i Vest-Agder fylkeskommune, Olav Haaverstad, overrekker rektor Eva Bergh blomster og gratulerer med det nye skolebygget. Haaverstad er imponert over hvordan byggeprosjektet er blitt gjennomført, og understreket de mange kvaliteter KKG representerer. Rektor ønsket alle elevene velkommen til skolestart, og understreket at ingen elever er like, men likeverdige.

Elever Bygg 1 Øst A
Elevene fant raskt sine plasser i den nye kantina, både på stoler og...
Elev tribune
og på tribune.
Flaggborg A
Elevene i Vg1 ble møtt av en flaggborg med over 50 flaggbærere, som viser hvilken internasjonal bredde skolens elever representerer.
Ida Marie Olsen Gabriellas sang Vidar Bø
Ida Maria Olsen sang Gabriellas sang. Ved flygelet, Vidar Bø.
Andre Lassemo
Andre Lassemo, sang `My Way`, med kraftfull stemme.
Lean on me A
`Lean on me` med Andreas Engeset og Kjersti Elise Tvedte
Andreas Stakkeland, trommer og Audun Laading på bass.
Lean on me B
Rigmor Stakkeland leder både solister og kor under denne sangen.
Sang av Ingrid Klenn og det blå folket
`Det blå folket`, blir fremført av elever fra skolens DA avdeling, sammen med elever fra de andre programområdene skolen tilbyr. Her synger Ingrid Klenn sammen med `det blå folket.`
rektor loser elevene
Rektor ledet elevene trygt avgårde med sine kontaktlærere til første time denne dagen.
Hun ønsker at elevene bruker kantina aktivt i skoletiden, og håper det blir allmøter, konserter, debatter og andre samlinger. Hun håper også at elevene velger engasjerte og aktive tillitsvalgte, som kan bidra til å utvikle et godt skolemiljø.

av Morell, Morten, publisert 17. august 2010 | Skriv ut siden