For første gang i årets 17.mai tog vil man kunne oppleve skolens nye fane.Forsiden viser to figurer fra antikken: Pallas Athene fra den gamle fanen til Katedralskolen, og Mercur fra Kristansand handelsgymnasiums/Gimle vgs` fane.Fargen er en blanding av lilla og fiolett, som vel kan sies å være en blanding av det blå og det røde.Vi gleder oss til å ta den nye fanen i bruk, og ønsker alle elever og ansatte en riktig god 17.mai!

Fane front
Front
Fane bakside
Bakside
Arne Rosenvold med fane B
Tidligere rektor ved Kristiansand katedralskole, Arne Rosenvold, viser her hvordan fanen blir montert. Rosenvold har sammen med avdelingsleder Henrik Pettersen og lektor Inger Jahr, sittet i komiteen som har fullført arbeidet med den nye fanen.
Foto: Harald Dåsnes, Kristiansand flaggfabrikk.

av Morell, Morten, publisert 12. mai 2010 | Skriv ut siden