Jan Erik Mustad, førstelektor ved UiA, holdt et spennende foredrag om det kommende parlamentsvalget i Storbritannia. Foran 180 elever og lærere fortalte han engasjert om det britiske valgsystemet, den politiske situasjonen i landet og reaksjonene på den første partilederdebatten som gikk av stabelen  forrige uke.

Brown,Clegg and Cameron
Mustad gav en interessant beskrivelse av hvordan de tre partilederkandidatene, Clegg, Cameron og Brown, kom ut av den første fjernsynssendte debatten forrige torsdag. Er du interessert i å vite mer om det forestående valget i Storbritannia, kan du gå inn på Jan Erik Mustads egen blogg.
Les bloggenForedrag B
Eleven fulgte godt med de 2 timene foredraget varte. Selv om mange har dette stoffet som en del av pensum i engelsk, var det helt klart at Jan Erik Mustad med sine faktakunnskaper og artige anekdoter om tidligere statsminsistre - klarte å fange elevenes interesse.
Jan Erik Mustad C
Mustad synes selv det var en god opplevelse å få lov til å formidle kunnskaper om det kommende valget i Storbritannia. Et samarbeid mellom UIA og de videregående skolene i distriktet når det gjelder fagrelaterte tema, vil både kunne være en god variasjon i skolenes undervisningsopplegg , men også være en mulighet til å rekruttere fremtidige studenter.
Vi takker Mustad for foredraget, og ønsker han velkommen igjen ved en senere anledning.

av Morell, Morten, publisert 20. april 2010 | Skriv ut siden