Onsdag 21.4 og torsdag 22.4 har vi besøk av 42 skoleledere fra Litauen. De er på Norgesbesøk for å sette seg inn i det norske utdanningsløpet. Her på KKG har de sett elever fra Service og samferdsel informere om ungdomsbedriftskonseptet, og elever fra DA-avdelingen og studiespesialiserende underholdt med sang og musikk. Rektor, avdelingsledere, rådgiver og lærere informerte om skolens tilbud og mangfold.

Litauen apr 2010 BLiateuen apr 2010 A
Arrangementskomiteen takker for strålende innsats.
Brosjyre om samarbeidet med Litauen

Tekst og foto: