Onsdag 21.4 og torsdag 22.4 har vi besøk av 42 skoleledere fra Litauen. De er på Norgesbesøk for å sette seg inn i det norske utdanningsløpet. Her på KKG har de sett elever fra Service og samferdsel informere om ungdomsbedriftskonseptet, og elever fra DA-avdelingen og studiespesialiserende underholdt med sang og musikk. Rektor, avdelingsledere, rådgiver og lærere informerte om skolens tilbud og mangfold.

Litauen apr 2010 BLiateuen apr 2010 A
Onsdag 21.4 og torsdag 22.4 har vi besøk av 42 skoleledere fra Litauen. De er på Norgesbesøk for å sette seg inn i det norske utdanningsløpet. Her på KKG har de sett elever fra Service og samferdsel informere om ungdomsbedriftskonseptet, og elever fra DA-avdelingen og studiespesialiserende underholdt med sang og musikk. Rektor, avdelingsledere, rådgiver og lærere informerte om skolens tilbud og mangfold.
Arrangementskomiteen takker for strålende innsats.
Brosjyre om samarbeidet med Litauen

Tekst og foto:
Ernst Martin Skogseid

av Morell, Morten, publisert 22. april 2010 | Skriv ut siden