Skolevalget ble gjennomført på KKG idag. Valget ble gjennomført digitalt, og elever i faget Politikk og menneskerettigheter var valgfunksjonærer.Skolevalget 2009Stortingsvalget 2009


Skolevalg BElever i faget Politikk og menneskerettigheter stod for den praktiske gjennomføringen av skolevalget.  Her er det Kristina Bergane fra 3STF som sjekker "manntallslistene", mens Sissel Andersen fra 3STG-til venstre- deler ut brukerord og passord slik at elevene kan avgi stemme digitalt. Bak står lærer i faget Odd Gunnar Andreassen,og han var godt fornøyd med arbeidet elevene utførte under skolevalget.
Skolevalg CKlassene ble fulgt til stemmelokalet av sine lærere, og det tok ca 5 min å la 30 elever avgi sine stemmer. Mange av elevene hadde på forhånd benyttet anledningen til å høre de ulike partiene holde sine programpresentasjoner her på skolen.Skolevalg DSkolevalg E
En rask titt på skjermen, en siste vurdering i fred og ro, så var det gjort for denne gang.
Stian Gausdal og Kjetil Log, 3STB, har begge mulighet til å stemme ved Stortingsvalget 14. september. Godt valg! 
Resultater fra Skolevalget 2009:Lands og fylkesoversikt
www.valg.no

av Morell, Morten, publisert 8. september 2009 | Skriv ut siden