I midttimen på onsdager vil du fremover kunne hygge deg som tilhører eller artist. Idag kunne vi høre Ingrid Klem,2STC, Andre Olsen Lassemo,2STA og Verona Ahmetaj, 1STD, synge med fullt band. Alt nødvendig utstyr er tilgjengelig,og i tillegg egen musikklærer.Er du interessert i å spille eller høre på ?


JAM Mette og VidarMette Midling-Jensen håper  dette tilbudet vil være interessant for elevene. Her vil du kunne delta aktivt eller bare lytte. Idag fikk vi høre flere gode låter fra de elevene som utgjorde dagens band. Dersom noen blir interessert i å øve om ettermiddagene, vil det kunne legges tilrette for dette. 
Her ser vi Mette til venstre, Vidar Bø ved pianoet og solist Ingrid Klem ved mikrofonen.
Mette og Vidar arbeider til daglig ved skolens DA/YF avdeling. De var denne våren, sammen med Knut Østrådal, hovedansvarlig for musikalen "C me" som ble spilt på Agder teaters hovedscene. Her var elever fra alle skolens programområder representert, og de laget en  flott forestilling.
Mette understreker at "onsdags jam" er et tiltak for elever som er glade i musikk, men like viktig er det at du kommer hit for å ha det hyggelig på tvers av klasser og forskjellige programområder.
JAM Hanne JordbrudalHanna Maria Jordbrudal har sunget på skolen med eget band tidligere, men prøver seg denne gang på slagverk. 
JAM 2 gitarister og bassVidar Bø, her ved pianoet, lærer mer enn gjerne bort det som skal til for at det både låter bra og swinger. Med seg  har han gitaristene Espen Mentzoni, 3STI og Andreas Engeset, 2STC.
JAM Jam sessionVivi Tran, 1STH, varmer opp til jam session.
JAM orketsetrIMG_5582Ingrid,Andre, Hanne og på bass Audun Laading, 1STH.
Gitarist APublikum A
De låter bra og publikum er godt fornøyd med det de får høre.
Neste onsdag i midttimen er du velkommen i Kjelleren på K-bygg , rom K-48.

av Morell, Morten, publisert 16. september 2009 | Skriv ut siden