Torsdag 18.juni var det skoleavslutning for årets avgansgkull ved KKG. Dette er første kullet som uteksamineres gjennom Kunnskapsløftet. Arrangementet ble holdt i Gimlehallen og årets russepresident, Nina Arnesen, holdt en flott tale for medelever, foresatte og lærere. Hun benyttet anledning til å takke medelever for en flott russetid, og lærere og administrasjon  for 3 fine år ved KKG.

Avslutning - rektor gunnar ogGunhild Hagestad, professor ved UiA, holdt kveldens tale for avgangselevene. Her flankert av rektor Eva Bergh og kveldens konefransier, Gunnar Bech.
Skagestad understreket i sin tale betydningen av utdanning, men oppfordret også elevene til å beholde 4-åringens vitebegjærlighet - som ofte stiller spørsmålet; "Hvorfor det?"
Dansere 2Skolens elever bidro under avslutningsfesten med mange og imponerende  innslag fra teaterforestillingen "C me"

av Morell, Morten, publisert 18. juni 2009 | Skriv ut siden