Voksenklassen Vg1 ved skolens Ressurssenter, ble invitert til skoleavslutning hos Sig Tove Aasen på Røyknes. Det var nydelig vær denne dagen og elevene hadde laget matretter fra forskjellige deler av verden. Denne dagen fikk man smake på ulike retter fra f.eks India og Afghanistan.

Servering av 2 fatShabha fra Afghanistan serverer en tradisjonell rett med ris og kylling. Shaba har også bidratt til en bok  med matoppskrifter og egen historie som omhandler bakgrunnen til at den enkelte er kommet til Norge.
Ved kjøkkenbenkenEuphine fra India, her i egen nasjonaldrakt.
Hun serverte tikka masala med nan brød.
Det tar lang tid å forberede denne retten, og hun hadde derfor stått ekstra tidlig opp denne dagen.
Ved hagebordet RessurssenterAbir serverer afghansk salat.
Til venstre sitter Gro Bråten, konstituert fagleder ved Ressurssenteret, Chrow, Daban og Christine.
Målet for disse elevene er å få fagbrev i barne- og  ungdomsarbeiderfaget og kontorfag og salgsfag. Utdanningsløpet er tre årig, kombinert med skole og praksis.
Tekst og foto:
Gro Bråten og Sig Tove Aasen