Forestillingen "C Me!" blir vist på Hovedscenen-Agder teater tirsdag 28. og onsdag 29.april."Vi mennesker plasserer hverandre ofte i båser ut fra hva vi tror andre mennesker besitter av egenskaper og ressurser. Men ofte tar vi feil"


Cimi Gutt m hatt og jente i rullestolTittelen ” C me !” handler om å bli sett og lagt merke til og med ungdommelig glød og pågangsmot skal dette bli en forestilling med trøkk og rytmer, men også skal det spilles på sarte og reflekterende strenger.
Stomp og breakdans, vakker sang og visuelle poetiske opptrinn er blant innslagene i denne musikalske collagen.
Se også

Billetter til forestillingen 28. og 29. april som starter kl.19.00 ,bestilles hos Agder teater tlf: 38 02 43 00
Her kan dere se en liten snutt fra GNU fra fvn-tv.

av Morell, Morten, publisert 17. april 2009 | Skriv ut siden