Årets fylkesmesse for Ungdomsbedrifter er i år større enn noen gang. Totalt 125 bedrifter med mer enn 600 deltakere deltar på messen. I år er fire ulike scener spredt omkring på utstillingsområdet.Bedriften "Litt alle veier" kom på 2.plass i fylkesmesterskapet og fikk også prisen for beste IA-bedrift.   "Studentbemanning", også fra KKG, fikk 3 priser.


Litt alle veier A I løpet av dagen skal mer enn 80 ungdomsbedrifter presenteres på disse! Videre skal det foretas omkring 70 intervjuer av ulike bedrifter. På selve messa vil vi ha mer enn 50 dommere i aksjon! Messen ble arrangert i Gimlehallen i Kristiansand torsdag 12. mars.
Utfyllende reportasje vil følge.
Resultatliste
StudentbemanningStudentbemanning, KKG
Pizzabakere APizzaboller
LIFT ALift (Skammel til vaskemaskiner mm)
Made UB AMade UB, KKG
Country AInnslag fra scenen
Klokker ASalg av klokker. Utvekslings UB fra Holland
Det lille søde UB ADet lille søde UB, KKG

av Morell, Morten, publisert 12. mars 2009 | Skriv ut siden