Vi gratulerer Charlotte Karlsen, elev i 2BU, med sølvemedalje og andreplass i NM i selskapsdans.Mesterskapet ble avviklet i Drammen og Charlotte danset sammen med Tor Gunnar Engestøl i klassen for ungdom.

Charlotte Karslen dans 1Charlotte Karslen har drevet med selskapsdans fra hun som femåring deltok på sitt første dansekurs i regi av Kristiansand danseklubb. Like lenge har Tor Gunnar vært hennes dansepartner.
Hun trener minimum 2 ganger pr. uke, og har egen instruktør.
Interessen for sportsdans har økt betraktelig etter at fjernsynsprogrammet "Skal vi danse" ble introdusert.
Trine Dehli som er dommer i dette programmet, har  tidligere vært trener for Charlotte.
Charlotte Karlsen ser gjerne at flere selv starter med denne flott aktiviteten og oppfordrer andre til å gå inn på hjemmesiden til Kristiansand danseklubb og melde seg på kurs.
Vi gratulerer og ønsker lykke til med videre trening og konkurranser.

av Morell, Morten, publisert 5. november 2008 | Skriv ut siden