Fire av elevene i klasse 2ssb var i vår deltagere i Young Enterprise International Examination, populært kalt Cambridge eksamen. Dette er en internasjonal eksamen for elever som har jobbet med registrerte ungdomsbedrifter. Eksamen 2008 foregikk på engelsk og ble sensurert av University of Cambridge.

Camebridge eksamen 2Elevene fikk en case, et eksempel på hvordan en ungdomsbedrift i England ble startet, hvilke problemer som oppstod, hvilke løsninger som ble valgt og hvilke resultater dette førte til. Elevene i 2ssb skulle kommentere de valg som ble tatt og hele tiden trekke inn egne erfaringer fra det og selv jobbe i en ungdomsbedrift. Fra venstre:Hege Bjorvand, Margrete Kostøl og Tina Sandtveit.  Mari Tran var ikke tilstede.

I landsammenheng var det 1800 elever som meldte seg til eksamen og 40 % som strøk. Det var fire spente elever som mottok eksamensbeviset forrige uke og med strålende resultater. To av elevene var i tillegg blant de 10 % beste deltagerne i landet. Vi gratulerer!
Tekst: Hilde Hangeland, lektor i engelsk.
Foto: Morten Morell

av Morell, Morten, publisert 18. juni 2008 | Skriv ut siden