Skolen deltok også dette året på Yrkesmessa. De fleste 10. klasse elevene fra ungdomsskolene i fylket var på besøk i løp av de 2 dagene messa varte. VK II elever i faget sosialkunnskap på KKG, informerer her kommende elever om fagtilbudet innenfor programområde Språk, samfunnsfag og økonomi. Se skolens egen infobrosjyre.

Martin informerer om skolens tilbud Martin Westersjø forteller  en interessert elev, om det brede fagtilbudet innenfor programområde Språk, samfunnsfag og økonomi.
Soldat tar språkquizTidligere elev ved KKG, korporal Løland, synes det var gøy å delta på "Språkquiz" Her fikk hun litt tysk godteri for å delta, og muligheten til å vinne en DVD når premiene senere blir trukket ut. Løland er idag elev ved Luftforsvarets Skolesenter på Kjevik.
Eva og Britt på standFagansvarlig i tysk, Eva Jordbrudal, fikk mange deltakere i språkquiz konkurransen. Sammen med fagansvarlig for spansk, Britt Rosenvold, opplevde hun at mange ungdomsskoleelever gjerne vil høre nærmere om språktilbudet som gis ved KKG.
SS og Sigurd PSigurd Pedersen trives godt på Yrkesmessa.
Kommende elever til programområdet Service og samferdsel blir her grundig informert.
Realfag elever fra KvadraturenElever fra Kvadraturen vgs. hadde fredag ansvar for å holde hjulene igang på stand for realfag. Torsdag var det elever og lærere fra Setesdal vgs. som hadde dette oppdraget. Her kunne 10. klassingene også få smake på kake mm.
Gunnar B og en foreldre
Gunnar Bech forteller her engasjert om fagtilbudet innenor utdanningsprogram for idrettsfag.
Torsdag 10.januar holdt messa også kveldsåpent, og mange foreldre benyttet anledningen til å få god og grundig informasjon om fagtilbudet i videregående skole.

av Morell, Morten, publisert 10. januar 2008 | Skriv ut siden