Tirsdag 22. januar inviterte Vest-Agder fylkeskommune til lansering av det nye nettstedet www.wergeland2008.noLinn Bay Gundersen fra KKG, og  Judith Seland Nilsen fra Vest-Agder-museet, til høyre på bildet, har vært sentrale bidragsytere til nettstedets pedagogiske læringsaktiviteter.Wergelandjubileet åpnes offisielt 31.januar ved UiO.

Linn Bay G og initiativLinn Bay Gundersen, her sammen med initiativtaker til nettstedet, Marita Grimsø.
Linn viste eksempler på hvordan dette nettstedet kan brukes i pedagogisk sammenheng.
Linn har arbeidet spesielt mot elever i ungdomsskole og videregående skole. Som lærer ved KKG, viste hun eksempler på hva elevene i årets VKII klasser har bidratt med til deler av nettstedet.
Se digitale fortellinger
www weregeland samlet gruppeMange aktører har samarbeidet for at nettsted  skulle bli realisert.
Fra venstre: Fagredaktør Gro Roksand, Linn Bay Gundersen KKG, leder i Wergelandsselskapet Jahn Holljen Thon,UiA, Marita Grimsø-designer- fylkets ABM seksjon, webjournalist Steinar Eilertsen, pedagogisk ansvarlig Åse Holthe og ansvarlig for teknisk utvikling Kari B. Kleivset, begge VAF, og tilslutt Judith Seland Olsen, Vest-Agder-museet.
Einar Solbu, leder for det nasjonale jubileumsprosjektet Wergeland 2008, var selv opptatt som fotograf av denne flotte gruppen, og ble dessverre ikke med på bildet.

av Morell, Morten, publisert 22. januar 2008 | Skriv ut siden