Alle elevene i Vg1 var invitert til denne forestillingen, fredag 28.september. Kantina var fylt til trengsel av lydhøre elever.Intensjonen med forestillingen var å presentere skolens DA-avdeling i full bredde, hvor skolens visjon: "-der du vokser som menneske" blir tatt på alvor. Forestillingen er et samarbeidsprosjekt mellom Mette Midling-Jensen ved KKG, og Ingrid Lund fra UIA.

Skal man bevege ungdoms holdninger, må de unge berøres-sier Mette Midling-Jensen. Gjennom forestillingen fikk vi en forståelse av hvilket menneske som egentlig fremsto bak den personen som først presenterte seg i hvit kappe, med hvit maske og med en merkelapp på brystet. Merkelapper med påskrifter som bl.a; "FAR TIL EN TENÅRING", "HOMOFIL", "EN VANLIG UNGDOM" og "MONGO" .
Marius Manger leste en tankevekkende tekst han selv hadde skrevet.
Kristin Tungland sang vakkert Sigvart Dagslands sang om Sangen om gleden
Julian Lund, fra Vågsbygd vgs, spilte saxofon sammen med KKG`s Vidar Bø på piano.
Lisa Nordgård fremførte Gabriellas sang.
Hun sang også for alle skolens ansatte ved skolestart i august.
Mette Midling-Jensen, KKG og Ingrid Lund, UiA-fikk sammen med deltakerne i forestillingen varm applaus fra elever og lærere i en fullsatt kantine.
Dersom det er mulig, vil forestillingen senere også bli vist for skolens elever i Vg2 og VKII
Førnøyde deltakere og ledere etter endt forestilling.

av Morell, Morten, publisert 28. september 2007 | Skriv ut siden