Klassekameratene Sveinung Olsen og Karl Jørgen Mosvold representerte Norge i Nord Europeisk Mesterskap for junior i volleyball forrige måned. Mesterskapet gikk i England. De fikk prøvd seg mot flere nasjoner og beseiret England og Island. Begge er enige om at landslagsspill var en stor opplevelse! Sjansene for at de blir tatt ut også neste gang landslaget samler er gode. Da håper de i tillegg å få meg seg tredjemann i klasse 1IDA, Torjus Kleivane. Han var tatt ut til samling i forkant av mesterskapet men måtte melde forfall pga skade.

Disse tre staute karene satser knallhardt og har store mål for volleyballkarrieren. De er lovende både inne på parketten og i sanden. Sammen med 13 andre motiverte gutter og jenter på toppidrett sandvolleyball pusher de hverandre i sandhallen hver uke for å nå nye sine mål.

På bildet, fra venstre, Sveinung Berg Olsen, Torjus Kleivane, Karl Jørgen Mosvold,

av Jørg Inge Stray Pedersen , publisert 13. november 2015 | Skriv ut siden