Kingfix UB

Å etablere ungdomsbedrift (UB) bygger på prinsippet om å lære ved å gjøre. I løpet av skoleåret eller UB-året skal eleven bruke ulike fagkunnskaper på en praktisk måte.

Fredag 11. mars deltok 8 ungdomsbedrifter fra KKG på Fylkesmessa til Ungt Entreprenørskap for 2016. Det var til sammen over 90 ulike ungdomsbedrifter (UB) fra Aust- og Vest Agder, og det ble avhold 17 ulike konkurranser der ungdomsbedriftene kunne vinne pengepremier for første- til tredjeplass.

King Fix stakk av med flest priser av de bedriftene fra KKG, men to av prisene gikk til andre bedrifter:
3. plass for beste HR bedrift: BioZip UB.

Beste sosiale entreprenør: Ditt Kjøleskap UB

De bedriftene som deltok fra KKG og faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 var:

BioZip UB

SockLock UB

Fiskesight UB

Digital Design UB

Green Bottles UB

Sound Splash UB

Ditt Kjøleskap UB

King Fix UB reiser til Norgesmesterskapet på Lillestrøm i april . Bedriften har faget Ungdomsbedrift og elevene går på Service og samferdsel VG2.

av Siri Ida Ovanger, publisert 17. mars 2016 | Skriv ut siden