SPOR Kildens Film III

Fædrelandsvennen gav terningkast 6!

Kristiansand Symfoniorkester med elever ved KKG og Kvadraturen Skolesenter presenterete SPOR fredag 23/10 og lørdag 24/10. Begge dagene var konsertsalen full av et svært begestret publikum!

Like etter at lyskasterne var skrudd av og lyden fra følelsesladet sang og musikk, rytmiske dansesteg og taktfast appalus hadde lagt seg" skrev Emil Otto Syvertsen bl.a. følgende i anmeldelsen Fædrelandsvennens nettutgave:
"-Jeg har opplevd en forestilling som berører meg sterkt og jeg leter etter de små ordene å omtale den med. Det er så lett å rope fantastisk. Men dette er noe mye mer og mye viktigere." Les anmeldelsen her.

Kilden hadde følgende forhåndsomtale:

"SPOR – en forestilling med kontraster: Det stumme og det høylytte, det avanserte og det enkle, de profesjonelle og de ikke-profesjonelle. Alt i et samspill. Alt for å sette spor.

Det er ungdom med psykisk funksjonshemming, ungdom med musikk, dans, drama som valgfag, ungdom med fysisk funksjonshemming, ungdom fra idrettslinja og enkeltelever fra andre linjer på KKG. En flott blanding av ungdommer som alle er dedikerte på sine områder, i en inkluderende forestilling med musikk, dans, akrobatikk og tablåer.

Formålet er å skape et innovativt møtepunkt mellom profesjonelle kunstnere og ungdommer, og ungdommer imellom, som bidrar til økt mestring, synlighet, toleranse og kvalitetsopplevelser. Og å skape en forestilling som berører og begeistrer.

Nykomponert musikk av Stig Nordhagen danner den musikalske og kunstneriske rammen om prosjektet."

av Hope, Tim, publisert 26. oktober 2015 | Skriv ut siden