Når vinterferien er over, gjør noen elever og lærere seg klar for fagtur til Spania.
Mandag 17.mars reiser 15 elever og 2 lærere til Madrid.
Elevene, som går i Vg3, har dette skoleåret valgt høyeste nivå i spansk, nivå III.

Dette er tredje året KKG sender elever og lærere i spansk nivå III, til en ukes ekskursjon i Madrid.
Elevene skal daglig følge undervisningen på den anerkjente språkskolen - Don Quijote.
Erfaringen fra de tidligere turene til Madrid er svært gode både med undervisningen på språkskolen, men også at elevene blir innkvatert hos spanske vertsfamilier. Elever som har vært med på denne reisen tidligere, gir klart uttrykk for at de lærer mye spansk ved å måtte praktisere ferdighetene sine i spansk en hel uke sammenhengende.

Av programmet forøvrig kan vi nevne:
* Guidet omvisning i Madrid
* Flamencoshow
* Skolebesøk til : Santamarca,både med studiespesialiserende og yrkesfag.
* Tur til universitetsbyen, Salamanca.
* Fotballkamp og annet.

Vi håper på et strålende utbytte av turen, og ønsker elever og lærere riktig god tur!

Kanskje dette er noe å tenke på for dere som nå har spansk nivå II i Vg2 ?

Foran fra høyre   :    Anette Haugen og Siri Einstabland, begge lektorer i spansk

2 rad fra høyre    : Amanda A. Myhre, Daria Furholt, Iván Mondaca, Kamilla P. Røraas, Frida R. Nilsen, Selma Engeset

3 rad fra høyre    : Tina E. Rasmussen, Hanna Ellingsen, Stian Stedal

Bak fra høyre      : David Ø. Sandnes, Adrian Ro, Elias F. Skjeie