Mandag 16. mars reiser elevene i spansk III på ekskursjon til Spania. I år har vi valgt at elevene går på språkskole mesteparten av tiden i Salamanca som er en kjent universitetsby med landets eldste universitet (bygget i 1218).

Som tidligere år har vi valgt språkskolen Don Quijote, som er en anerkjent språkskole. Elevene skal bo hos spanske vertsfamilier hvor de får et innblikk i dagliglivet til en spansk familie og på den måten økt forståelse for spansk kultur. De får også store muligheter til å praktisere spansk språk i flere situasjoner.

Etter oppholdet i Salamanca skal vi være tre netter i Madrid hvor det blir kulturelle opplevelser i tillegg til en dag på språkskole. Noen av aktivitetene på programmet er flamencoshow, besøk på Prado-museet, besøke universitetet i Salamanca og fotballkamp med Atlético Madrid for noen.

Vi ser frem til turen og kommer tilbake med reisebrev.

Fra venstre: Emilio Alcaino, Ingrid Bjerke, Ingrid Joakimsen,  Kristoffer Brent, Camilla Råmundsen, Helena Antonsen, Viljar Møretrø, Christina Olsen, Amez Khasro, Hanne Berge, Maren Fidjeland, Andrea Adriana Dorich, Kristine Flåt, Tina Lægraid. Lærere: Anette Haugen og David Sundell.

Tekst: Anette Haugen og David Sundell

Foto: Maike Bruckmann