Elevene og lærerne i spansk III er i Salamanca i Spania. De går på språkskole, bor i vertsfamilier og har mange ulike aktiviteter. Denne helgen reiste de til Madrid, der opphold på språkskole og flere kulturelle opplevelser ventet. Her følger et reisebrev fra to av elevene:

”Etter en lang reise kom vi frem til Salamanca - kanskje den vakreste byen i Spania? Kanskje i verden?

Byen, med sin fantastiske arkitektur, overgår alt vi noen gang har sett tidligere. Salamanca har bygninger inspirert av gotisk-, romersk- og barokkstil. Et imponerende og vakkert syn. Her finner du gamle katedraler, universiteter og en Zara-butikk i et kloster!

I byens hjerte finner du Plaza Mayor, hvor alle ungdommene møtes for å gå på et av de mange utestedene som Salamanca har å tilby. Det er heller ingen mangel på restauranter i byen. Det er en på hvert gatehjørne, og det finnes ikke et kjedelig øyeblikk her!

Her samles vi hver morgen på språkskolen Don Quijote. Navnet er inspirert av verket skrevet av Cervantes, en av Spanias mest kjente forfattere gjennom tidene. Her lærer studenter fra hele verden spansk i små grupper, inndelt etter nivå. Skolen har erfarne lærere, og bruker flere hjelpemidler i sine timer, noe som gjør språket lett og underholdende å lære.

Vi har lært mer disse dagene enn vi har gjort hittil nå i år!

¡Saludos de España!”

Skrevet av Viljar Møretrø og Amez Khasro (vg3).

av Skjelbred-Knudsen, Kristian Andreas, publisert 23. mars 2015 | Skriv ut siden