12. februar reiser en ny gruppe elever og lærere fra KKG for å besøke vår samarbeidsskole i Nicaraguas hovedstad, Managua. Oppholdet varer i to uker. Utvekslingen er en del av Vennskap Nord/Sør sitt utvekslingsprogram for skoler, ELIMU, som i sin tur får støtte fra NORAD.

Prosjektet har som mål å skape større kunnskaper om hverandres kulturer og leveforhold. Hvert år/periode er det et fagtema som elevene skal fordype seg i. Årets tema er menneskerettigheter, det vil særlig bli fokusert på temaet utdanning og retten til utdanning. Etter turen til Nicaragua skal elevene på flere måter formidle inntrykk og kunnskaper til resten av skolesamfunnet. Vi gleder oss til turen og til å komme hjem for å formidle det vi har lært til elever og lærere på KKG.

Tekst: David Sundell

Vi ønsker alle en riktig god tur og håper dere får snakket riktig mye spansk under oppholdet.
Vi setter selfølgelig stor pris på et reisebrev eller to!

Her kan du lese om besøket fra Nicaragua høsten 2013

Les mer om Nicaraguaprosjektet

Bildet:
Fra venstre: David Sundell, Lina Eftevåg, Eline Berg, Mathias H. Hamre, Anne-Lise H. Thomassen, Silja A. Svendsen, Bettina M. Trondal, Mariell S. Jakobsen.

av momo1, publisert 11. februar 2014 | Skriv ut siden