I dag ble språkdagen markert i elevkantina.
Dagen skal bl.a. markere flerspråklighet og interkulturell forståelse.

I tillegg til å oppmuntre elevene til å lære språk, ble det også fokusert på at skolen har elever fra over 50 forskjellige land.
En god del av disse elevene, fikk mulighet til å delta i opptrinnet hvor de vandret gjennom elevkantina med egne flagg, til frisk musikk og god applaus fra skolens norske elever. Flagg og stenger var lånt av Kristiansand kommune for anledningen, men det var ikke mulig å få lånt til alle elever med annet morsmål enn norsk.
Fire av elevene gikk deretter opp på scenen, og fremførte en hilsen på sitt eget morsmål.

Dagens elever har større mulighet enn noen gang til å studere og jobbe i land utenfor Norge.

En hyggelig markering av både språkdagen og det språklige mangfoldet vi har på KKG.

Takk til Beate Fosseli for god regi av flaggborgen, fotograf Lina Eftevåg og tekniker Andreas Skjelbred-Knutsen

av momo1, publisert 26. september 2014 | Skriv ut siden